My Family in Penang Islands

– Gambar nie aku shoot masa aku bawa family isteri aku ke taman bunga d penang…. aku sendiri pun dah lama tak p tmpt nie… tp mmg best la tmpt nie… kalo ada sapa2 nak shoot… carilah la tmpt mcm nie… mmg best….

– Aku ada juga bawa depa semua jalan2 p toys museum…. mmg best juga… tp time aku p nie.. bnyk patung dah tada lagi dah…

tapi tak pa… next time aku leh p lagi…heheheheheh

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s